Logopedist

Logopediepraktijk Heijblom heeft een samenwerking met de Kinderpraktijk Hillegersberg-Schiebroek en heeft sinds kort een eigen website.

www.logopediepraktijkheijblom.nl

Lotte Heijblom, praktijkhouder en logopedist
Na het afronden van haar studie Logopedie aan de Hogeschool van Rotterdam begon zij haar loopbaan als allround logopedist in een eerstelijns logopediepraktijk in Vlaardingen. Dit combineerde zij drie jaar met het Jeugdtheater Hofplein waar zij als stemcoach veel ervaring opdeed. Zowel met het individueel behandelen van kinderen van uiteenlopende leeftijden als met het coachen van grote groepen kinderen in de vorm van trainingen en workshops. Lees verder

 

In 2012 is Claudia van Merriënboer afgestudeerd als logopedist aan de Fontys Paramedische Hogeschool te Eindhoven. Na haar studie is zij  gaan werken als allround logopedist in een eerstelijns logopediepraktijk te Oudenbosch, waar zij op dit moment nog één dag in de week werkzaam is. Sinds december 2014 werkt Claudia als allround logopedist binnen logopediepraktijk L.E. Heijblom, waar zij op dit moment vier dagen per week werkt. Tijdens haar studie heeft zij de minor Nederlandse Gebarentaal afgerond. Na haar studie heeft zij diverse cursussen gevolgd, waaronder: PROMPT “introductie in de techniek” en communicatieve taaltherapie bij 2 tot 6 jarigen.

Registraties en lidmaatschappen

  • Beroepsvereniging  Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF)
  • Deelname aan de kwaliteitskring  ‘LogosSymfonie’
  • Kwaliteitsregistreerd in het kwaliteitsregister Paramedici

 

Tinde van den Akker, logopedist

 

Klaartje Gast, logopedist

 

Jodie van der Horst, logopedist

 

U kunt zich aanmelden op telefoonnummer 06-29235525 en/of een email sturen naar l.heijblom@kinderpraktijk.nl

Wanneer we niet aanwezig zijn of de telefoon niet op kunnen nemen, kunt u de voicemail inspreken. We bellen u dan zo snel mogelijk terug.

Tot ziens in de logopediepraktijk,

hartelijke groet,

Lotte Heijblom